El poble gitano als mitjans de comunicació

Demà dimarts 14 de novembre es durà a terme una jornada de debat: «El poble gitano als mitjans de comunicació», l’objectiu principal és debatre i reflexionar sobre com es representa el nostre poble als mitjans de comunicació i trobar eines per trencar amb la reproducció d’estereotips i prejudicis. Gitanos.cat és pioner en aquest sentit, doncs hem creat el nostre propis mitjà de comunicació que compte amb més de 16.000 seguidors a facebook i més de 100 visites diàries al web.

Fa uns mesos es van publicar les Recomendaciones para el tratamiento de la comunidad gitana en los medios de comunicación impulsades per la Federación de Asociaciones de Mujeres Gitanas Kamira, en l’elaboració de les quals va col·laborar, entre altres, la Mesa per a la Diversitat en l’Audiovisual, la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya, la Fundació Privada Pere Closa i el Col·legi de Periodistes de Catalunya. Durant el primer semestre de 2017 es van fer diverses reunions amb les entitats esmentades més amunt a fi i efecte d’analitzar les actuacions que es podien fer des de la Mesa per millorar la representació del poble gitano als mitjans de comunicació i, entre altres propostes, es va acordar organitzar una jornada de debat que ara es duu a terme.

El tractament del poble gitano als mitjans de comunicació
Dia: Dimarts, 14 de novembre de 2017
Hora: 9.15 h a 13.30 h
Lloc: Col·legi de Periodistes de Catalunya
Rambla de Catalunya 10, pral.
Barcelona
L’assistència és gratuïta però cal inscripció prèvia Formulari 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *