L’AGIPCAT al Mercat de la Plaça corsini de Tarragona, promocionant l’imminent sortida de MercaWeb la primera plataforma de venda online dels Marxants. AGIPCAT i el Pla Integral del Poble Gitano han fet possible aquest projecte la digitalització arriba als Marxants.
L’AGIPCAT al Mercat de Bonavista, Promocionant l’imminent sortida de MercaWeb, la primera plataforma de venda online exclusivament per els Marxants. Agraim la col·laboració de Juan Benítez, Membre de l’equip de Treball AGIPCAT i President de l’Associació de Marxants TGN.
AGIPCAT el Pla integral del poble Gitano de la Generalitat de Catalunya han fet possible aquest projecte, la Digitalitzacio arriba als Marxants!!
Si voleu més informació escriu un correu a info@mercaweb.org o envia un WhatsApp al número 630 56 52 99 nosaltres ens posarem en contacte per Informat de MercaWeb