Una bona noticia per els Marxants de la província de Lleida el Dissabte dia 4 de Juliol, el mercadet de Barris nord,reobria la seva activitat amb totes les parades de venta on s’inclouran les parades de Roba i Complements, les parades s’ubicaran en el lloc habitual aplicant les mesures per garantir la seguretat,demà l’ajuntament ho fara públic en una nota de premsa.Volem agrair a la regidora de consum, Comerç i Mercats Marta Gispert la seva disposició i treball per reobrir els mercadet. agrair el treball incansable del Nando Nouvilas (President del consell d’ancians d’AGIPCAT i portaveu polític) Kike Castellon (Coordinador d’AGIPCAT a Lleida) i a tot l’equip de treball d’AGIPCAT per la coordinació en aquest difícils moments. Estem molt agraïts amb l’equip de govern de la Paeria de Lleida per la confiança amb la nostra entitat.Treballem amb polítiques compartides, per millora la qualitat de vida de les persones.
#AGIPCATConstruimFutur
#AGIPCATAmbElsMarxants