Bon dia, per iniciativa de l’esposa, Fills i Filles, de l’oncle Antonio Gabarri.
ens demanen que fem aquesta publicació. Desde AGIPCAT Comuniquem que el proper Dimarts dia 30 de Juny a les 17 hores al cementiri municipal de Reus tindrà lloc l’acte oficial d’acomiadament del “Tio Antonio Gabarri”. President d’honor del consell d’Ancians Gitanos d’AGIPCAT i President de l’Associació gitana catalana de Sant Josep obrer.
Per els motius coneguts de la pandemia no van poguer donar l’acomiadament amb un Gran referent del poble gitano. Familiars i amics estarem donant honor a la seva memòria.
Buenos dias por iniciativa de , la Esposa, Hijos e Hijas, del Tio Antonio Gabarri, nos poden que hagamos esta publicacion desde AGIPCAT comunicamos que el pròximo
Martes dia 30 de junio a las 17 horas en el cementerio municipal de Reus se hara el acto oficial de despidida al «Tio Antonio Gabarri» Presidente de honor del consejo de ancianos Gitanos de AGIPCAT y Presidente de la associacion Gitana Catalana de Sant Jose Obrero. Por todo lo sucedido con la pandemia de la COVID19 no pudimos dar la despedida aun gran referente del Pueblo Gitano. Familiares y amigos estaremos en honor a su memòria.