A l’AGIPCAT hem assessorat i acompanyat amb l’Aaron Olivares. A fer realitat el seu projecte d’obrir un Taller Mecanic. El nostre equip d’emprenedoria es va possar a la seva disposicio, aqui tenim els resultats. Talleres Gibraltar on l’Aaron es jefe del Taller de Mecanica, Planxa i Pintura.

Aqui us deixem les seves ofertes:

Et dessitgem sort i fortuna en aquest projecte.
Talleres Gibraltar C/ Gibraltar 15 a Mataró

En l’AGIPCAT hemos asesorado y acompañado a Aaron Olivares a hacer realidad su proyecto de abrir un Taller Mecánico. Nuestro equipo de empresa se puso a su disposicion y aqui tenemos los resultados. Talleres Gibraltar donde Aaron es el Jefe del taller de Mecanica i Plancha i pintura. Oa dejamos la ofertas te deseamos suerte y fortuna, en este proyecto.
Talleres Gibraltar C/ Gibraltar 15 en Mataró
#AGIPCATEmprenedoria
#TallersGibraltar
#PlanxaIPintura
#Mecanica

No photo description available.

Image may contain: text

Image may contain: text

Image may contain: text