Avui, es la cloenda del cicle d’articles que hem anat publicant aquestes setmanes, avui publiquem la cloenda de “quin dema ens espera després de la COVID 19″ de Manel Carbonell Director d’AGIPCAT ens escriu aquest resum.

Agrair a tot els col•laboradors dels seus articles
#AGIPCATConstruïFutur

Image may contain: text

Image may contain: text that says "de la Pandèmia 2020: desbordat; increment exponencial les desigualtats; alteració de estructures de la vida quotidiana de la població; desprestigi de les institucions nivel; increment del populisme COVID ha posat necessitat UE organització sostenible, fiscalitat cicatrius deixades per societats europees. També la necessitat d' regulació dels grans mercats financers internacionals en el marc d'una nova globalització. evidencia la social, la Pandèmia les les 3.La principal víctima mortal és la gent gran; peró la COVID-19 no s'acontenta amb segar vides, sinó què també mata la cultura tradicional i les llibertats."

Image may contain: text that says "Molts sense escola, després què? Tothom no haurà passat el confinament de la mateixa manera, perquè tenim habitatges i condicions socials força diferents. Un dels aspectes més impactants haurà el fet de tancades. hi el el setembre. Què haurem angoixar-nos ni valorar s'ha perdut uns mesos: hauran haurem après moltes coses importants pel futur de tothom. Propugnar escola integri demostrat científicament segregació de l'alumnat nivells educatius, reducció adaptació (a mínims) dels continguts curriculars, la reducció del temps d'aprenentatge (dintre fora de l'escola), condemnen al fracàs escolar exclusió social a alumnat pràctiques educatives."

Image may contain: text that says "És polaritzarà la societat i creixeràn molt més les desigualtats, la pobresa la fam. La COVID-19, ens ha fet treure el millor el pitjor de nosaltres. deia en dels gitanes preocupant. col.laboradors, actualment un punt venta algunes vulnerabilitat. persones autònomes (una important majoria dintre la comunitat gitana, per es dediquen principalment ambulant als mercats municipals Catalunya, han vist els seus ingressos es reduïen donat podien dur terme la seva activitat professional per l'estat d'alarma. Moltes famílies, ja abans l'actual crisi sanitària es trobaven en situació vulnerabilitat, estan encara en moment més precari com a de pandèmia."

Image may contain: text that says "Necessitat de promocinar treball comunitari. té relacions? promoure confiança entre les persones? persones queden mediació de les la passa del les problemàtiques socials agreujades per la crisis? abordarem complexitat ressorgiran més força?. .Ara és moment de promoure lo comunitari estructures, fins semblaven intocables. repte la mediació, el treball comunitari. 7. mostrat confinament: d'humanitat (especialmente els vells la población marginal: ho podrem generositat, conductes delictives l'alternativa de "feudal" de caritat. Es requereixen especifiques integrals gitanes gitanos. dels reptes primers principals de la participació cooperació només actuant solidariament farem possible sortida la al mateix ritme pel tota"

Image may contain: text that says "11. Els drets, la conectivitat grans dels infants també caldrà posar al centre de les nostres prioritats la cura planeta, la gent gran l'educació dels nostres comunitat educadora. També s'ha palèsa desigualtat Ni tothom té ordinador connectivitat, treure possibilitats. La connectivitat hauria de ser un servei l'abast de tothom. 12. En els darrers temps s'ha parlat molt les no paren de desmentir-se informacions que per socials molts WhatsApps. ciutadanía de saber contrastar informació la veritats fets de "falornies" acabar fent només fidedignes. en una situació pandèmia on està salut pública, això és imprescindible que mai."

Image may contain: text that says "13. Potser encara és aviat per plantejar-nos que ens trobarem quan passi aquesta severa crisi d'emergència d' sanitària col-lateralment ja que no podem saber l'abast real i la magnitud de la tragèdia. El que si sabem és que res serà igual. Almenys així ho nosaltres. veiem Manel Carbonell Director d' d'AGIPCAT Mataró, 30 d'abril de 2020"