Nova oportunitat de formació per a joves en situació d’atur o que cerquen la seva primera feina al Baix Llobregat i el Barcelonès. La Fundació Catalana de l’Esplai posa en marxa una nova edició del programa Oportunitat Jove, destinada a la formació, acompanyament i inserció laboral de joves d’entre 18 i 29 anys. Les sessions del programa començaran a la setmana vinent i es faran a l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès) i al Prat de Llobregat (Baix Llobregat).

Aquesta nova iniciativa, que compta amb el suport de Gitanos.cat i l’Agrupació d’Entitats Gitanes dels Països Catalans (AGIPCAT), es dirigeix a joves que estiguin inscrits al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i que formin part també del programa de Garantia Juvenil. Les diferents sessions inclouen formació professionalitzadora per tal que els participants puguin desenvolupar les seves capacitats i augmentar les possibilitats de trobar feina. A més, s’ofereix un servei d’acompanyament i tutorització per tal d’ajudar als joves a trobar una feina i descobrir quins són els seus punts forts, així com diverses tècniques i pràctiques necessàries per tal d’enfocar el procés. Entre d’altres aspectes, el programa treballa àmbits com la capacitat de treball en equip, l’adaptabilitat i la visió crítica, elements tots ells clau per créixer en el context laboral actual.

Les diferents sessions incloses dins del programa Oportunitat Jove es realitzaran a la seu de la Fundació Catalana de l’Esplai, al Prat de Llobregat, i al Centre Esplai Bellvitge, de l’Hospitalet de Llobregat. Si compliu les condicions del programa i esteu interessats en participar-hi, us podeu adreçar als següents correus electrònics: amariscal@fundesplai.org, ealvarez@fundesplai.org i eperia@fundesplai.org.