Punt i final ahir dijous a la segona edició del curs d’especialització en mediació social d’aplicació al poble gitano, que està impulsat a través de la Generalitat de Catalunya i el Pla Integral del Poble Gitano. La seu de departament de Treball, Afers Socials i Famíliesb va ser l’escenari ahir de l’entrega de diplomes a les persones que han completat aquesta formació, en un acte que va estar presidit pel director general d’Acció Cívica i Comunitària, Bernat Valls; el responsable del Pla Integral del Poble Gitano i d’Innovació Social, Ramon Vilchez; i el director del curs i professor a la Universitat de Girona, Eduard Carrera.

L’acte va ser al mateix temps també el tret de sortida de la tercera edició del mateix curs. Els nous alumnes, per tant, ahir van rebre la primera part de la seva formació per convertir-se en mediadors socials especialitzats en la intervenció amb el poble gitano. Segons els responsables del curs i del pla integral, la iniciativa formativa ha tingut un gran èxit, ja que les tres edicions impulsades fins ara han tingut llista d’espera en haver-hi més persones interessades en apuntar-se que no places disponibles.entrega diplomes curs mediacio poble gitano