L’Ajuntament de Barcelona organitza aquest proper mes de desembre la conferència internacional “Cities for Rights”, que tindrà lloc els dies 10 i 11 de desembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB). La iniciativa, que vol reflexionar sobre la diversitat i la defensa dels drets humans des de l’espai urbà, s’organitza en motiu del 70è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, així com el 20è aniversari de la primera conferència europea de Ciutats per als Drets Humans, que es va fer a Barcelona el 1998.

Per aquesta doble commemoració, s’han previst dues jornades de conferències i tallers amb la participació de diversos experts i entitats. Entre d’altres temes, es tractaran aspectes com el perill de deportació en què es troben diverses persones per moltes polítiques migratòries actuals, la interculturalitat com eina per cohesionar la societat, el feminisme i la regressió en els drets humans que estem patint actualment.

La inscrpció per a participar a una o diverses de les conferències ja està oberta, i la podeu fer a través d’aquesta pàgina web. Així mateix, les diferents sessions està previst que es difonguin per internet en directe per streaming.

conferencia cities for rights barcelona