La Fundació Secretariat Gitano ha posat en marxa una nova convocatòria dels premis que reconeixen el compromís i esforç de persones, empreses, institucions, entitats o altres iniciatives que contribueixen significativament a canviar al vida de les persones gitanes més vulnerables i que desenvolupen una tasca important en la defensa i recolzament de la comunitat gitana. Els guardons Fundació Secretariat Gitano es fixen, entre d’altres aspectes, en iniciatives de suport a l’accés a la ciutadania, en la promoció d’un tracte més igualitari i en el treball per un millor reconeixement social del poble gitano.

Fins al proper 23 de novembre està obert el termini per presentar candidats als premis d’aquest any. En concret, es preveuen cinc categories: el premi a l’Empresa Transformadora, a la Solidaritat amb “G” (tant en la seva vessant individual, com col·lectiva), Comunica amb Consciència, Educació és Futur i el premi ‘Tío Peret’. En aquesta edició, el jurat estarà format per experts i expertes de diferents àmbits polítics, socials, culturals i empresarials i per un representant del Patronat de la Fundació Secretariat Gitano.

Els premis s’entregaran el mes de febrer de 2019 en un acte a Madrid. En anteriors edicions, els guardons de la Fundació Secretariat Gitano han recaigut en personalitats com el periodista Juan de Dios Ramírez Heredia, el fundador de Enseñantes con Gitanos Jesús Salinas Català, la Fundació Orange o el grup contra el racisme del Parlament Europeu, entre d’altres premiats.

Per a més informació sobre la convocatòria i presentació de candidats, podeu dirigir-vos a aquest enllaç.

 

premis fundacio secretariat gitano 2018