Nit de solidaritat i de cultura gitana aquest dissabte 22 de setembre a Cambrils, on s’ha programat un espectacle amb la participació de diversos artistes de primer nivell amb un objectiu clar: recaptar fons per a la lluita contra la malatia de Batten, una estranya malaltia que afecta el Cayetano i l’Ángel, els dos nens que han inspirat aquesta iniciativa. La cita serà a les 21.30 h al pavelló poliesportiu de Cambrils, i la proposta compta també amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils.

Entre els artistes que participaran en aquest concert solidari, trobem als bailaors Farruquito, Farru i Carpeta, el guitarrista Paquete i el cantaor Duquende. També participaran a l’espectacle el també cantaor Parrita, el perscussionista Piraña, i els ballarins El Yiyo y el Tete. El cartell de l’acte es completa amb les actuacions del cantaor Guadiana i el guitarrista Paco Heredia.

Les entrades ja es poden comprar de forma anticipada, al preu de 20 euros, als locals Caffe di Mare i Tropical Salou. També les podreu aconseguir el mateix dia de l’esdeveniment a taquilla a un preu de 25 euros. Si voleu fer una aportació per a la lluita contra la malaltia de Batten de tipus 7, que és la que afecta el Cayetona i l’Ángel, podeu fer una aportació al número de compte habilitat amb aquest objectiu, i que podeu veure al cartell de l’espectacle.

La malaltia de Batten és una afecció poc habitual, de tipus genètic i per a la qual no hi ha actualment cap cura. Els afectats per aquesta malaltia degenerativa, generalment nens, pateixen una progressiva mort de cèl·lules cerebrals.

cartell concert cambrils solidari