La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC) va celebrar el passat dilluns la seva assemblea anual en què va fer balanç del darrer exercici i els bons resultats obtinguts en la gestió de l’entitat, així com la presentació dels projectes de futur. La convocatòria va comptar amb un alt nivell d’assistència de representants de les entitats associades a la federació.

Entre d’altres aspectes, l’assemblea va donar el vistiplau a la incorporació de sis noves entitats a la federació. Aquestes noves associacions són l’Associació Professional d’autors i creadors de la Rumba Catalana, la Unió Gitana Units per Gràcia, l’Associació de Joves Estudiants Gitanos de Lleida, l’Associació Cultural Gitana de Joves d’Hostafrancs, l’Associació Joventut Gitana del Raval i l’Asociación Carabutsí.

La FAGIC és l’entitat més representativa de l’associacionisme gitano a Catalunya  i té entre els seus objectius la promoció i defensa dels drets i cultura del poble gitano.

assemblea FAGIC

Fotografia: FAGIC

assemblea FAGIC

Fotografia: FAGIC

assemblea FAGIC

Fotografia: FAGIC