La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC) ha posar en marxa un seguit de jornades itinerants pel territori per tal d’informar sobre els diferents serveis que posa a disposició de la comunitat gitana, així com recollir les necessitats de les diferents regions catalanes. El proper dia 16 de maig, la sessió se celebrarà a Reus durant tot el dia, i amb la participació dels tècnics en les àrees d’habitatge, assessoria jurídica, inserció laboral i salut.

La cita serà al barri de Sant Josep Obrer, al Centre Cívic Mas Abelló, el dia 16 de maig, de 10 a 13.30 h del migdia, i de 16.30 a 18 h de la tarda.  Hi seran presents les tècniques de cadascuna de les àrees, que detallaran les accions que ja s’estan realitzant i altres possibilitats de col·laboració amb la federació. L’objectiu de la iniciativa és també establir un diàleg amb els assistents i conèixer quines són les seves demandes, per tal d’intentar ajustar l’oferta o plantejar la necessitat de noves iniciatives.

La jornada a Reus s’ha organitzat amb el suport de les següents entitats: Associació Gitana Sant Josep Obrer, Associació Integració Cultural Gitana de Reus, Associació Gitana de Constantí i l’Associació Sociocultural Gitana de la Canonja.

El calendari de les noves jornades informatives s’anirà publicant a la pàgina web de la Fagic. 

cartell jornada informativa fagic a reus