El programa Avui per demà de Canal Reus va reflexionar fa algunes setmanes sobre la doble discriminació que pateixen moltes dones, tant pel seu gènere com per la seva ètnia o religió. Entre les participants al debat es trobava la Belén Borja, dona gitana de Tarragona i una de les dinamitzadores del projecte per a joves Vitamina.

El programa planteja una sèrie de qüestions, com les dificultats que es troben les dones d’ètnia gitana, musulmanes o negres a l’hora de buscar feina, així com la feina que es desenvolupa per acabar amb l’exclusió per temes d’ètnia, raça o religió. Entre d’altres temes, Borja relata la seva experiència en algunes feines en què va haver d’ocultar la seva condició de gitana al principi, per evitar que la valoressin condicionada per aquesta etiqueta.

Podeu veure el programa complet en aquest enllaç: