Des de Gitanos.cat, volem desitjar un feliç dia a totes les dones en la celebració del seu dia avui 8 de març  i mostrar el nostre suport a totes les reivindicacions per reclamar la igualtat entre homes i dones. En especial, en el cas de les dones gitanes, que s’enfronten a una doble discriminació: la que pateixen pel fet de ser dones, i la que han sofert des de fa segles els gitanos com a comunitat.

En aquest sentit, reivindiquem la implementació de les polítiques necessàries per assolir la igualtat entre gèneres, i mesures de suport especials per assolir-lo en minories que parteixen d’una situació encara més complexa, com és el de les dones gitanes. Volem un futur en què totes les dones siguin lliures i tinguin les mateixes oportunitats que els homes, sigui quina sigui també la seva ètnia.

Dia de la Dona