Mentre encara es pot visitar a la Fundació Vila Casas de Barcelona l’exposició de l’artista plàstica d’origen romaní Lita Cabellut, que estarà oberta al públic fins al 27 de maig. Han sortit a la venda algunes de les seves obres reproduïdes en pósters. Si encara no la heu visitat aprofiteu-ho, Cabellut és una de les artistes plàstiques més cotitzades al planeta a dia d’avui.

És la segona vegada que Lita Cabellut exposa a Barcelona, des de la seva primera exposició “Trilogía de la duda”, el 2013. Aquesta nova exposició un recull d’obres pictòriques d’entre els anys 2008 i 2017, on l’artista traspassa els límits convencionals de la pintura per anar més enllà. Els pósters els podeu compar online si cliqueu en aquest enllaç: http://shop.fundaciovilacasas.com/ca/productes/subcategoria/publicacions/posters