Aquesta iniciativa de l’Associació Gitana de Tarragona va comptar amb la participació del torero Rubén Marín i el cantant Antonio Orozco

El president de l’Associació Gitana de Tarragona, Francesc Ferreres (Paquito) va participar en representació de la mateixa en l’entrega de regals als nens i nenes ingressats a l’Hospital Joan XXIII de Tarragona.

Aquesta iniciativa va comptar amb la participació del torero Rubén Marín i del cantant Antonio Orozco. Ja ha arribat, amb aquesta d’enguany, a la seva 11a edició (tres anys amb la presència del famós cantautor).

Nens, nenes, metges, familiars, i periodistes de diversos mitjans van seguir i, fins i tot, col•lapsar les habitacions i els passadissos de l’àrea de pediatria de l’hospital, en una jornada que va iniciar-se a les 17 hores del passat dimarts i va acabar ben passat el vespre, amb l’entrega de més de 350 regals aportats com peluixos, samarretes, jocs, mecanos, pilotes de futbol, un regal especial rebut per a un noi de disset anys, Mario Silguero, que va rebre una guitarra signada per l’Antonio Orozco i un CD també seu.

Des del mitjà Gitanos.cat es va retransmetre en directe mitjançant les seves xarxes socials, Facebook i Instagram, i va realitzar nombroses fotografies de l’acte.

L’Associació Gitana de Tarragona desitja “que tots els nens i nenes puguin marxar ben aviat a casa seva, i agraeix a Rubén Marín i a l’Antonio Orozco, aquest gest desinteressat i solidari”.