El pròxim 13 de desembre, a les 18 h, tindrà lloc l’acte de celebració dels Premis FAGIC 2017, destinats a premiar a tots aquells que ajudin a desenvolupar el poble gitano des de qualsevol aspecte, a la SGAE Catalunya, al Passeig de Colom, 6, de Barcelona. Comptarem amb la Presència de la M.H.Sra. Carme Forcadell.

Fa 10 anys que la Federació d´Associacions Gitanes de Catalunya -FAGiC- començà a commemorar els Premis FAGiC,  amb l’objectiu de premiar la tasca de persones, associacions o institucions que mereixen el nostre reconeixement, per la seva contribució al desenvolupament social, individual i col·lectiu del poble gitano.

Totes les edicions dels Premis FAGIC són, sens dubte, una edició especial. Enguany celebrem la 10a edició, dins un moment de canvi molt emocionant dins l’associació. Per aquesta raó, la defensa dels drets amb perspectiva de gènere, enfortir la nostra xarxa i tenir cura de les col·laboracions amb empreses, institucions i associacions que s’esforcen per millorar el món, tot acompanyant processos que incideixen en la vida de les persones, serà el nostre fil conductor.

Us esperem el pròxim 13 de desembre a la seu de la SGAE Catalunya, al Passeig de Colom, 6, de Barcelona. Hora: 18 h.

No us perdeu els Premis FAGIC 2017!!!

Per a més informació, descarregueu el fulletó informatiu.