A mitjans de juliol es van atorgar els 39 diplomes als estudiants de les accions formatives anuals del Pla Integral del Poble Gitano, en una cerimònia de lliurament, que va tenir lloc al Palau Macaya de la Fundació “La Caixa”, de Barcelona. Des de Gitanos.cat volem felicitar a tots aquells que han aconseguit el seu diploma, però també a aquelles persones que s’hi han esforçat. Cal seguir formant-se per avançar i esdevenir més competitius.

A la cerimònia, van ser-hi presents personalitats com el Sr. Bernat Valls, Director General d’Acció Cívica i Comunitària del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Ramon Vilchez, Responsable del Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social, i el Sr. Manuel Fernández, Vicepresident segon del Consell Assessor del Poble Gitano a Catalunya, a més de comptar amb la presència d’una madrina de luxe: la Dra. Arnetha Ball, una de les investigadores més prestigioses del món en educació i minories culturals, i professora de la Graduate School of Education de la Universitat de Standford.

formacions del Pla Integral del poble gitano