Ahir, divendres 6 d’octubre, el Consell municipal del poble gitano de Barcelona va emetre un comunicat  en defensa de per la democràcia i la pau davant la violència exercida per les forces de l’Estat Espanyol aquests últims dies a Catalunya. A continuació el podeu llegir sencer:

COMUNICAT DEL CONSELL MUNICIPAL DEL POBLE GITANO DE BARCELONA

Des del Consell Municipal del Poble Gitano de Barcelona, fidels a la nostra defensa per la democràcia i la pau. Entenem que elements com el diàleg, la llibertat d’expressió i el respecte per les lleis, són pilars essencials i irrenunciables, que constitueixen pròpiament, la democràcia. La violència en aquesta aritmètica no ha de tenir presència. Per tant, lamentem la violència desencadenada el passat diumenge 1 d’octubre, desitjant així mateix, en nom del respecte mutu i la convivència, una ràpida finalització de la tensió social generada a la ciutadania, evitant en tot moment, les generalitzacions i la intolerància.

Barcelona, 06 d’octubre de 2017