Ramon Calabuch i Batista, conegut artísticament com a Moncho, el gitano rei dels boleros, ha iniciat una campanya a Verkami per a recollir fons per al seu proper disc “Mis queridos boleros”.

L’any 2010 a Barcelona, ​​Moncho va realitzar unes gravacions d’estudi amb els prestigiosos músics cubans: Jorge Reyes, Changuito, Osmany Betancourt, Abel Marcel, Luis Washington i el Tosco de NG La banda, que es trobaven de pas per la ciutat després d’una gira per festivals europeus. En aquestes sessions van quedar gravades les bases d’un futur disc que mai va arribar a finalitzar-se, a causa de que posteriorment Moncho va patir un greu problema de salut que afecte les seves cordes vocals. Han passat uns anys i l’afectació de les cordes vocals l’ha obligat finalment a retirar-se dels escenaris. Aquesta campanya de crowdfunding es realitza per poder barrejar, masteritzar i editar en format CD, les cançons que van quedar pendents en aquelles sessions, i que sens dubte per la seva qualitat i per ser les seves últimes gravacions, passaran a ser molt valorades pel públic i com un valuós document sonor per la història de la música del nostre país.

Tothom que vulgui col·laborari pot fer aportacions des de 20€, que es comopensen amb l’últim àlbum, fins a 80€ en les que es rebran fins a set discs de Moncho, cinc en castellà i dos en català. A la pàgina de Verkami hi trobareu la resta de la informació: https://www.verkami.com/projects/18493-hagamos-posible-mis-queridos-boleros-el-nuevo-disco-de-moncho