Dissabte 26 d’agost es va celebrar al cor de la ciutat de Tarragona la VII Festa Gitana. El carrer Cós del Bou va ser el lloc triat per gaudir d’una multitud d’activitats culturals, gastronòmiques i musicals durant tot el dia.

Des de les 9 del matí fins passada la mitjanit, centenars de persones es van aplegar al voltant de l’epicentre de la festa, per participar de la seva alegria i varietat, que va començar amb un esmorzar de germanor, per seguir amb el campionat de Botifarra i el Vermut Popular.

Ja a la tarda, es va celebrar l’esperada Trobada Gegantera, amb la participació de colles de diferents llocs de Catalunya, i l’actuació especial del Ramsès II i la Nefertari, els nous Gegants Egipcis de la Colla Gegantera del Passeig Torroja, que primer van fer una cercavila pels carrers de la Part Alta de Tarragona, per seguidament fer un ball de gegants que va encantar a grans i petits.

Al vespre, hom va gaudir del karaoke que va precedir al Sopar Popular de Paella i a la Festa de Rumba Catalana amb l’actuació del grup “Arrels de Gràcia”.

Organitzada per l’Associació Gitana de Tarragona, i amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, la VII edició de la Festa Gitana, ha estat, un any més, un punt de trobada i diversió. Moltes gràcies per la vostra assistència i col·laboració. Ens veiem l’any vinent!