Aquest proper cap de setmana i més concretament aquest dissabte 26 d’agost arriba la VII Festa Gitana al carrer Cos del Bou i on hi haurà diferents actes i activitats durant tot el dia.

L’esmorzar de germanor obrirà la Festa a les nou del matí i que continuaran amb un dia ple d’actes tant per a grans com per als més petits. Vermut Popular, campionat de botifarra, karaoke, Rumba Catalana, aquests són alguns dels actes que podreu gaudir a la Festa Gitana d’aquest dissabte al Cos del Bou.


Un dels actes destacats serà una nova Trobada Gegantera, que l’any passat i coincidint amb el 25è aniversari de l’Associació Gitana de Tarragona es va estrenar amb gegants arribats de diferents punts del territori català i que enguany repeteix. Serà una nova oportunitat de poder veure els ja estrenats i presentats nous Gegants Egipcis de la Colla Gegantera del Passeig Torroja, Ramses II i la Nefertari, que una setmana després de veure la llum a Tarragona tornaran a ballar per la ciutat juntament amb altres colles convidades.

A continuació podeu veure tot el PROGRAMA D’ACTES de la VII FESTA GITANA DE TARRAGONA que tindrà lloc al carrer Cos del Bou aquest dissabte.

09:00h – Esmorzar de Germanor

10:30h – Campionat de botifarra.
Inscripcions al local social de l’Associació Cultural Gitana de Tarragona

13:30h – Vermut Popular amb Rumba

17:30h – Concentració de colles geganteres al carrer Cos del Bou
Colles participants:
– Nans del Club Maginet
-Gegants de Sant Josep de l’Hospitalet de Llobregat
-Gegants de la Plaça Sant Miquel
-Gegant de Vilallonga
-Gegants del Serrallo
-Gegants de Sant Pere i Sant Pau
-Gegants del Passeig Torroja, acompanyats per la Xaranga Pujats de To

18:30h – Cercavila pels carrers de la Part Alta
Itinerari: Cos del Bou, Baixada Peixateria, La Nau, Major, Mercería, Plaça del Fòrum, La Nau Baixada Misèricordia i Cos del Bou

19:00h – Arribada dels gegants participants. Tot seguit entrega de recordatoris.

19:30h – Ballada conjunta

20:00h – Karaoke

22:00h – Sopar Popular

23:00h – Festa de Rumba Catalana amb “Arrels de Gràcia”