El nostre estimat amic i col·laborador de gitanos.cat Salvador Carrasco ha estat guardonat amb el “Premio de Investigación” dels “Premios de Cultura Gitana 8 de abril” 2017 que atorga l’Instituto de Cultura Gitana. En Salvador Carrasco és professor emèrit del Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions de la Universitat de Barcelona. Aquí teniu la resta de premiats en aquesta edició, l’entrega dels guardons, la desena, tindrà lloc el proper dissabte 8 d’abril a l’auditori del Centre d’art Reina Sofia de Madrid:

Premiats en l’edició de 2017:

 

Premio de Artes Escénicas y Literatura: José Maya

Premio de Pintura y Artes Plásticas: David Zafra

Premio de Música: Remedios Amaya

Premio de Investigación: Salvador Carrasco

Premio de Deportes: Samuel Carmona

Premio de Jóvenes Creadores: Celia Montoya

Premio de Comunicación: Miranda Vuolosranta (European Roma Travellers Forum)

Premio a la Concordia: Rami Fernández Fernández

Premio a toda una trayectoria: Romani Rose

Moltes felicitats Salvador!