La FAGIC, el Pla Integral del Poble Gitano i l’APAC Rumba Catalana organitzen amb la col·laboració de l’SGAE Catalunya un taller de rumba catalana el proper dimecres 25 de gener a les 17h a la seu de l’SGAE (Sala Mompou) al passeig de Colom, 6 de Barcelona.

El taller de rumba catalana serà dirigit per Sicus Carbonell, cantant de Sabor de Gràcia i el de flamenc per en Juan Cortés, cantant de Los Banis. Després dels tallers hi haurà una taula institucional de benvinguda i un col·loqui sobre música gitana. En el taller hi participaran els mateixos tutors dels cursos, Sicus Carbonell, Juan Cortés i també en Ramon Calabuch -oncle Moncho- i en Paco Heredia, guitarrista.

A l’acabar el taller hi haurà un petit refrigeri. La inscripció al taller és gratuïta i l’aforament limitat. Si us voleu inscriure ho podeu fer clicant en aquest ENLLAÇ.

programa_tallers_debat_rumbaiflamenc programa_tallers_debat_rumbaiflamenc2