La Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC) i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) organitzen la xerrada ‘Dona gitana i moviment associatiu’. La trobada tindrà lloc el dimecres 28 de setembre a les 18 hores a la Sala Cuina de l’Espai Francesca Bonnemaison.

La Degana del Col·legi Oficial de Treball Social, Núria Carrera, i el president de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya, Simón Montero, seran els encarregats de presentar l’acte. A continuació, s’iniciaran un seguit de xerrades moderades per Carrera.

Aquestes tractaran sobre ‘La visió de l’associacionisme des de la perspectiva de la dona gitana’, a càrrec de Mercedes Gómez Cortes, membre de l’associació Lacho Baji Calí; la visió de l’associacionisme des de la perspectiva de la dona gitana catalana, a càrrec de Francisca Domingo Castellón, vicepresidenta de Dona de la FAGIC i membre de l’Associació de Dona Gitana de Ponent; el Moviment associacionista des de la perspectiva de la dona: passat, present i futur, a càrrec de Noemí Fernández, tècnica de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya; i Reptes i dificultats del moviment associatiu gitano, a càrrec de Susana Martínez, Coordinadora econòmica de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya.

La cloenda anirà a càrrec de Ramon Vilchez, Responsable del Programa del Poble Gitano i de la Innovació Social a Catalunya al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i  Manel Carbonell, Vicepresident d’Educació de la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya.

Cal confirmar assistència a events@fagic.org (especificar DNI, Nom i Cognoms, Entitat i Correu electrònic).

Veure programa