Centenars de persones s’han reunit a la Rambla Nova de Tarragona amb motiu de la III Trobada de Gegants i Nanos, organitzada pel Club Maginet i pels Gegants del Passeig Torroja de la ciutat. Més d’una vintena de colles vingudes d’arreu del país s’han donat cita aquest dissabte 13 d’agost per participar en la tercera edició d’aquest esdeveniment. La trobada, que forma part del programa d’actes de les Festes de Sant Magí de Tarragona 2016, ha portat als nanos i als gegants per diferents carrers de la Part Alta de la ciutat, davant l’atenta mirada de veïns i també de turistes. La jornada s’ha clos amb una ballada conjunta dels diferents elements al pla de la Seu.

Les colles participants han estat: Carrer Merceria, el Port, el Serrallo, Col·legi Sagrat Cor, Sant Pere i Sant Pau, Sitges (Colla de la Vall), Ascó, les Borges del Camp, la Selva del Camp, Nulles, el Catllar, Montbrió del Camp (Sant Antoni), Mont-roig del Camp, Badalona (Colla La Faràndula), Vilallonga del Camp, El Fènix de Reus, Reus (IPM), l’Espluga de Francolí, Masllorenç, Valls (Colla Pessigolla), el Pla de Santa Maria, Club Maginet i Gegants del Passeig Torroja.